www.ristila.com -> MINÄ -> JOHDANTO

JOHDANTO    |    YHTEYSTIEDOT    |    IRIDIUM-OHJE    |    RETRO    |    OPINNOT    |    CV
 

Click here for English version

Tervetuloa!

Tämä on Jussi Ristilän verkkosivusto. Sivut sisältävät lähinnä harrastuksiini ja muihin kiinnostukseni kohteisiin liittyviä pohdintoja ja jorinoita.

Tämä sivusto on kolmas versio sivuistani. Ensimmäinen versio sijaitsi Tampereen Teknillisellä Korkeakoululla ja palveli lähinnä linkkilistana kulloinkin työn alla oleviin opintoihin. Toinen versio oli sekin TTKK:lla ja se valmistui vuonna 1998 kun hain töitä tietotekniikka-alalta. Tuntui siltä, että sivusto olisi hyvä keino kertoa itsestään, taustastaan ja osaamisestaan työhakemuksen ohella. Ja kyllähän se silloinen esimieheni oli käynyt niitä sivuja katsomassa.

Tämä kolmannen sukupolven sivusto syntyi hetken mielijohteesta kesällä 2002. Päätin rekisteröidä oman domainin saadakseni sivuni ja sähköpostini jonnekin koulun ulkopuolelle. Ja siinä sivussa sitten uudistaa sivujani. Tässä on tulos, koko lailla jo hahmollaan. Työn alla ja muutoksessa sivujen pitää tietenkin ollakin. Viime aikoina uutta sisältöä on syntynyt eniten vaelluskertomukset- ja galleria-osioihin. Ja jos tämän sivuston yli kolmivuotinen historia kiinnostaa, kannattaa vilkaista päivityshistoria-sivua.

Toivottavasti tämä sivusto palvelee Sinua, lukijani. Näillä sivuilla on tarinoita minua kiinnostavista asioista. Vakaa uskoni on, että samat asiat kiinnostavat jotakuta muutakin. Kenties jokin täällä esittämäni fakta tai mielipide herättää jopa keskustelua. Palaute on tervetullutta!

Sähköpostiosoitteeni on webmaster@ristila.com. Toivottavasti löysit täältä jotakin mielenkiintoista. Kerro minulle mitä se oli!

 

Hauskaa surffailua sivuillani!

 

Copyright © Jussi Ristilä 2002 - 2006. Viimeksi päivitetty 23.1.2006.
www.ristila.com