www.ristila.com

MINÄ - I   |   VAELTAMINEN - HIKING   |   VAELLUSTARINAT - HIKING STORIES   |   VALOKUVAUS - PHOTOGRAPHY   |   GALLERIA - GALLERY   |   MATKAT - TRAVELLING   |   VANHAT ETUSIVUT - OLD FRONT PAGES

 

Tähän ilmestyy kuva - A pic will appear here

Näkymä Koarvikoddsilta    -    A view from fell Koarvikodds
Canon EOS 5D, Canon EF 24-70 f/2.8L USM
© Jussi Ristilä 2009

 

Click here for English version (below)

 

 

12.7.2009
Jonkin aikaa onkin sitten vierähtänyt ilman isompia päivityksia, ja senhän on tunnistanut etusivulla jo vuoden pönöttäneistä Bangaloren palatsin kaarista. Sain kuitenkin nyt ennätysajassa, parissa viikossa, Muotkan vaelluskertomukseni nettiin oikein kuvien kera. Tarina on täällä ja kuvat täällä.

Tiedä vaikka tästä saisi joskus vuoden 2008 vaelluksenkin tarinan nettiin... :O)

 

12-Jul-2009
It has been now some time since I have updated my site in a major way. One may have noticed the Bangalore Palace arches here for over a year by now. However, now I have done hiking story from Muotka fells, in record time, with images and all. Unfortunately only in Finnish. Story is here and images only here.

You never know, I might have hiking story from year 2008 some day too... :O)

 

 

Www.ristila.com on digitaaliseen valokuvaukseen ja vaeltamiseen erikoistunut sivusto. Tämän sivuston sisällöntuottaja on Jussi Ristilä, jonka kotisivuprojektina tämä sivusto syntyi kesällä 2002.

Ristilälle on tuttua sekä kemiallinen että digitaalinen valokuva ja niiden tekemiseen liittyvä työtapa. Nyttemmin käytössä on enää vain digikamera. Digitaalisen valokuvauksen osiosta löydät ohjeita, siellä on digikuvaajan varustelista, harrastajan työtapa jolla saat aikaan hyvän kuvan joka kerralla, sekä lukuisia pikku vinkkejä kuvaamiseen oli sinulla sitten digikamera tai perinteinen filmikamera. Galleria ja vaelluskertomukset sisältävät paljon Ristilän kuvia.

Ristilä on aloittanut myös vaellusharrastuksensa ennen koulunkäyntiään, joten Lappia on koluttu ja näkemystä sekä kokemusta retkeilystä löytyy. Vaellus-osiosta löydät tietoa vaeltamisesta ja varusteista. Vaelluskertomukset ovat omassa osiossaan.

Ristilän blogi "Maallemuuttajan Päiväkirja" löytyy täältä.

 

 

Copyright © Jussi Ristilä 2002 - 2009. Viimeksi päivitetty 12.7.2009

Copyright © Jussi Ristilä 2002 - 2009. Last update 12-Jul-2009.

www.ristila.com